Els més venuts

Informació

Fabricants

Proveïdors

Cap proveïdor

Visita'ns

Llista de productes per fabricant: Celler Cal Menescal S.L

Celler cal Menescal, S.L., és una empresa familiar, ubicada a Bot, comarca de la Terra Alta, i que ens dediquem al món del vi des de finals del segle XIX.

De construcció recent (s’inauguraren les noves sales del celler a l’any 2000), es va plantejar el nou celler com un element necessari per aconseguir extreure el màxim potencial dels nostres raïms i amb sales diferenciades per cada part del procès d’elaboració.

La suma de l’experiència de anys de funcionament, amb les noves tècniques, coneixements, idees i il·lusions que aporten les noves generacions, donen com a resultat, l’obtenció de nous productes de gran qualitat, que combinen la tradició amb les últimes tendències del mercat.

Més informació a www.cellermenescal.com

La finca ubicada a la localitat de Bot i propietat de la família Bosch-Llovet, es conèix com a Cal Menescal. Segons les dades existents fou edificada a principis del segle XIX per l’avantpassat Fuster, de professió veterinari (“menescal” en català antic), tot i que bé podria datar-se de finals del segle XVIII.

La transformació del raïm en vi, es remonta a abans del 1860. L’existència d’una bota de 1600 litres de capacitat d’aquesta antiguitat i que encara conservem al celler, dóna fe de la tradició vitivinícola de la nostra família.

A finals del segle passat, petits cellers de la zona decideixen abandonar la pràctica de l’elaboració de vins de taula o de suport de vins poc estructurats, per endinsar-se en la vinificació del fruit de les vinyes velles i seleccionades, aconseguint vins de gran qualitat.

Celler cal Menescal, S.L., és també en aquest moment, finals del segle XX, quan comença a canviar i a mirar al futur.

L’any 2000, vam treure al mercat les primeres línies de vins de qualitat, que varen ser: VALL DEL RACÓ Blanc i negre i AVUS Blanc. En aquests anys, hem afegit noves referències comercials (Avus negre, Avus Dolç, Vall del Pou blanc i negre), hem canviat la marca Vall del Racó per MAS DEL MENESCAL, modernitzant així mateix la seva imatge i s’ha començat a comercialitzar tota la línia MERCÈ DEL MENESCAL. Sota aquest nom comercialitzem: mistela, vermut, vi ranci i un espectacular Bàlsam de Vinagre. Aquest darrer, ha estat l’últim producte en veure la llum i és ja un dels nostres principals exponents.

Més
per pàgina
Mostrant 1 - 6 de 22 elements
Mostrant 1 - 6 de 22 elements